Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Szczegóły na stronie www projektu - Kroniki Astionu Proszę pisać na gg: 4533113 lub e-mail: lukgro1991@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 jakos nie widze tam nic oprocz guardraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To byla nazwa robocza. Zmienilem ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To byla nazwa robocza. Zmienilem ja. Nie zmieniłeś, na stronie dalej widnieje stara nazwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jakie to ma znaczenie. Poszukuje grafika - to jest wazne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Dobra, czego dokładnie wymagasz, jakich grafik, w jakiej ilości i ile płacisz :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Grafika 2D, top down. Do zrobienia jest kilkadziesiat rodzajow przeciwnikow, otoczenie gry (mury, beczki, skrzynie, stoly itp.) w ilosci kilkadziesiat sztuk, przedmioty (kilkadziesiat), inne grafiki w roznej ilosci. Place po zakonczeniu projektu lub po ukonczeniu wersji demo (jesli bede z niej bardzo zadowolony). Kwota jaka wyplace zalezy od zarobku i Twojej pracy. Przedstawiam wydruki z serwisu Dot Pay. Kazdy otrzyma swoja czesc, chyba ze wyrzeka sie jej - wtedy jego czesc jest dzielona z pozostalymi czlonkami zespolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Place po zakonczeniu projektu lub po ukonczeniu wersji demo Nie interesuje mnie taka umowa, dostajesz wszystkie grafiki - placisz mi i ile wycisniesz z gry tyle jest twoje. Pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Moze inaczej - jak wyceniasz te grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Moze inaczej - jak wyceniasz te grafiki? Dasz mi liste co trzeba zrobić i w jakim klimacie/kolorystyce ma to być, ja to zrobie, pokaże ci jak to wygląda, czekam na przelew i dostajesz wszytkie grafiki na email. Oczywiście jesli cos nie bedzie pasować moge zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Oszacuj ile to moze kosztowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 napisz mi na priva co, ile, jakich grafik potrzebujesz, jakie wymiary, po prostu wszystko :) wtedy ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Napisalem wczesniej. To jeszcze moze sie zmienic. Zalezy w jakim kierunku bedzie poruszal sie projekt i jakie przeszkody sie pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jeśli potrzebujesz takich grafik jak na tej stronie, to nie jest to top-down :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czy sa chetni? Nikt nie potrafi tworzyc grafiki? Mam to zrobic sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tak. Będzie szybciej i pokażesz, że cokolwiek potrafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czy sa chetni? Nikt nie potrafi tworzyc grafiki? Mam to zrobic sam? Hunter jest chętny, ale jesteś tak przykry, że szukasz grafika niewiedząć co on ma robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Kwota jaka wyplace zalezy od zarobku i Twojej pracy. to, ile dostane, zależy od tego, ile dostane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (jesli bede z niej bardzo zadowolony) Możesz nawet nic nie dostać, jeżeli autorowi się nie spodoba :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Kolejny raz powstrzymuję się od sprawiedliwego wyroku. Czekam na oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 napisz mi na priva co, ile, jakich grafik potrzebujesz, jakie wymiary, po prostu wszystko smile.gif wtedy ci powiem Już dostałeś propozycję...nikt nie będzie robił grafiki za darmo...a jak znam życie to ta gra nawet nic nie zarobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Możesz nawet nic nie dostać, jeżeli autorowi się nie spodoba :jezor: może więc ją pobrać, wykorzystać i nic nie płacić, twierdząc, że mu się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Biorę 15zł/h. To jakieś 5-10zł za sprite 50x50 bez animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ciekawe ile grafik zrobi Tymon w ciągu 10 godzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jedną dużą i dopracowaną pacę lub 2-3 tilesety lub 20 spritów lub 8-10 animacji. Wszystko zależy od wytycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 5-10zł za grafikę czyli jakieś 2-3 grafiki na godzine. 2* 10 = 20 grafik :) Nie dziękuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi