Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Tak jak w temacie, bez różnicy w czym, musi być funkcjonalny i pozbawiony bugów. Piszcie na gg: 10155240, albo na naszym forum, może być też pw / ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 spytam: odpłatnie czy za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Na obecną chwilę nie oferujemy stałego wynagrodzenia, jedynie procentowy udział w zyskach z naszych gier. Wysokośc takiego wynagrodzenia zależy od ilości włożonej w projekt pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 kurcze bo jednak edytor map to sporo roboty zajmie a niepewne pieniadze nie zachecaja, wiec ja odpadam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 kurcze bo jednak edytor map to sporo roboty zajmie a niepewne pieniadze nie zachecaja, wiec ja odpadam :/ Nawet nie niepewne :) Mówię jak jest, nie jestem pakłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi