Kargul Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam! Otóż dawno nie pisałem tu żadnych postów, ale jak przychodzi mi problem to do kogo iść jak nie do was :P Chodzi mi o grę League of legends. Otóż na tym kompie (laptopie) działa mi bez zarzutów. Ale na drugim laptopie przy dołączaniu się do gry pisze "game crashed" i nie można grać. I teraz pytanie: o co chodzi? Na oficjalnym forum LoLa nie odpowiedziano na to pytanie innym użytkownikom. Jeżeli nie znacie odpowiedzi, to może znacie na drugie pytanie. Otóż na innym kompie, tym razem nie laptopie gdy włączam launchera wyskakuje okienko. Nic nie jest w nim napisane, tylko narysowany krzyżyk. I się wyłącza. Nie wiadomo o co chodzi... Graliście może w LoLa? Mieliście taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Na forum nigdy nie odpisują jak jest jakiś problem, to żadna nowość. Też miałem tak, że wyjechałem na weekend, wracam i nie da rady odpalić lola (twój drugi problem). Co do pierwszego może nie masz dxa albo co, jak nie zainstalowałem po formacie to też tak mi wyskakiwało, jak się klient zamykał i włączała się gra. Spróbuj reinstalnać z drugim problemem może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Na forum nigdy nie odpisują jak jest jakiś problem, to żadna nowość. Też miałem tak, że wyjechałem na weekend, wracam i nie da rady odpalić lola (twój drugi problem). Co do pierwszego może nie masz dxa albo co, jak nie zainstalowałem po formacie to też tak mi wyskakiwało, jak się klient zamykał i włączała się gra. Spróbuj reinstalnać z drugim problemem może. Miałem tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mam wymaganego dxa.. i reinstalowałem grę wiele razy. Czasami nawet ściągałem od nowa. Nic nie pomagało. Morro: skoro miałeś tak samo, powiedz co trzeba zrobić by temu zapobiec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Spróbuj to co pogrubiłem może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No, thx działa już na tamtym laptopie, nie crashuje się ;) Wystarczyło ściągnąć dxa. :thumbsup: Good Job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi