Buziol Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Hej szefy. Skoro Game Maker to Game Maker, na stronie głównej anglojęzycznej BGS można już poczytać o wcześniej nieopublikowanych projektach (tzn prócz Obliteratora), dodam że one mają na swoim koncie już przeszło półtora roku : - Bod Blob 2 - Obliterator Pozdrawiam i zapraszam chętnych. Jak coś się ruszy to dam znać. (Ranma nie musisz nic tutaj pisać bo znasz ten stuff powyżej) ;) Link : >>> KLIK <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Śmiesznie. Klikam na bod blob 2 i pokazuje mi się, że nie mam uprawnień do oglądania tej strony... ale komentarze to mogę sobie poczytać. :) Swoją drogą kim jest Retro Gradus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No to faktycznie śmieszne, akurat nie mogę teraz tego sprawdzić bo spadam. Pozdro, spróbuj się zarejestrować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nie chce mi się. Nie interesuje mnie twoje forum, tylko twórczość. A obliteratora mogę przeglądać. No i ponawiam pytanie, kim jest tajemniczy Retro Gradus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Kłate " kim jest tajemniczy Retro Gradus?" AAAA taki jeden ziom Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu. Warn. Tymon aha. Mam tylko jedno pytanko , gdzie pisze ile mam warnów ? Masz aktalnie 6 na 10 warnów. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ... kim jest tajemniczy Retro Gradus? Moja xywa scenowa. Pozdro. A czemu nie masz permita na stronę to nie mam zielonego wyjścia, nie ma w PHp fusion cutom pages (only for mombers) Dodane : Ok powinno działac już dobrze Ranma, jednak było coś takiego jak access for :]]]] pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Moja xywa scenowa.No właśnie. Z jednej strony Buziol Software, z drugiej Gfx by Retro Gradus. Nie wiem czy jest sens takiego podziału. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ... Nie wiem czy jest sens takiego podziału. :) nie ma. Planuję wreszcie wykrystalizować jedną xyvę raz na zawsze, z Buzg/buziol itp Pytanie tylko, czy to temat o xyvach, kto ma koguta kto ma kurę, czy o tym czego dotyczy temat... :] Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi