ALT Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Czy po zakupie Inteligentnego klocka lego(oddzielnie) dawają płytę z programem do zaprogramowania ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 LEGO MINDSTORMS NXT is back and better than ever: new models, more customisable programming and all-new technologies! MINDSTORMS NXT 2.0 combines the versatility of the LEGO building system with all-new technologies, an intelligent microcomputer brick and intuitive drag-and-drop programming software. The new 2.0 toolkit features everything you need to create your first robot in 30 minutes and then thousands of other robotics inventions that do what you want! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 TAK wiem że dają z pełnym robotem,ale chodzi jak kupie to oddzielnie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Z tego co ja wiem to nie, płytkę dają przy kupieniu całego zestawu. Podczas kupowania oddzielnych części typu czujnik światła albo ruchu dostajesz tylko ten klocek zapakowany w woreczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 To skąd wezmę program,jak płytki nie dają ? :crying: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kup cały zestaw. Sprzedają oddzielne klocki w przypadku gdybyś zgubił albo zepsuł jeden z zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ale ja chce właśnie oddzielnie,bo kasy nie mam na cały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nie wiem, ściągniesz? http://thepiratebay.org/torrent/5727642/LE..._2.0_Retail_ISO I nawet z polskiego wareza! http://peb.pl/inne-programy/557066-rapidsh...storms-nxt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1195807966_lego_8547...per_nowosc.html :o lol ja myslalem ze to jest za 50 zł :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1195807966_lego_8547...per_nowosc.html :o lol ja myslalem ze to jest za 50 zł :o Nawet zwykłe zestawy tyle nie kosztują, to co dopiero programowalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Oddzielnie są tanie, jeśli dobrze pamiętam... Od 30 - 300 chyba są te oddzielne. A co Marmot do zestawów zwykłych (city, technic) to najdroższy jest ten buldożer czy coś z technica za ok. 600 zł z tego co mi wiadomo. Lego Mindstorms 2.0 kosztuje ok. 1.200, chociaż na allegro ceny się wahają, a starszej wersji 1.0 ceny lecą już poniżej 1.000 zł na allegro. EDIT Sry Marmot, źle zrozumiałem Twojego posta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 haha, a ja kupiłem nówkę za 900zł :D tylko, że instrukcja po niemiecku, ale z instrukcji się mało korzysta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wątpię :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 w co wątpisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Że bez instrukcji sobie z tym poradzisz, w każdym razie sam nie wiem... Chociaż z takimi klockami trzeba wiedzieć jak się "bawić" trzeba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 w instrukcji są bzdety nikomu nie potrzebne, programowanie opiera się na klockach(choć można pisać kodem) schematy wybudowania robotów są w oprogramowaniu... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Masz rację, ale nie każdy potrafi się posługiwać tym programem, więc wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi