Alternative Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jestem takim bezmózgiem, że się męczę od pół h i nie mogę zrobić w pałdertoju takiego gate'a w którym co jakiś czas lecą sygnały, i on puszcza sygnał raz w tą stronę, raz w tą. Wiem jak to zrobić, ale nie umiem odpowiednio tych przewodów ułożyć, bo się zaraz syf robi i zapętlenie jakieś. --------- EDIT: Już coś wyskubałem, działa dobrze, tyle że sygnał się cofa i obydwa switche się wyłączają, screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 może byś to zapisał i dał link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zapisałem, LOLOLO sie nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jaki link? ty screena chcesz czy projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 może byś to zapisał i dał link? zapisz, zapis wrzuć na serwer(np. na upload gmclanowy) i daj linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak dam zapisz to mi sie zapisuje na serwerze pałdertoja, i każdy może sobie cholera kliknąć, wpisać LOLOLO i ma http://powdertoy.co.uk/View.html?ID=9138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 sygnal nie leci bo sa odstepy w klockach. widac w powiekszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 mikan: debilu, sprawdzałeś -.- działa przerywane. Edit: chyba jesteś jeszcze większym debilem bo pomyliłeś obramowanie pixeli w powiększeniu z pustym powietrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 sygnał przeskakuje co jeden pusty pixel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 chyba że da się insulatora, a tam tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie-e? [METAL][METAL][iNSULATOR][METAL][METAL] przez to przejdzie spark ^ [METAL][METAL][iNSULATOR][iNSULATOR][METAL] przez to nie edit: WAT? NIE PRZECHODZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no i co mądrale, nikt nie potrafi zrobić logic gate'a który puszcza sygnał raz tu raz tu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 wpisz flipflop w powderowej wyszukiwarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 wątpie czy to jest ten flip-flop bo mi tam nie działa nic, nie czaję, ale za to wreszcie swoje zrobiłem! teraz tylko zmniejsze do rozmiarów pixeli i bedzie EDIT: WŁALA! Zrobiłem sobie duży chemat, zadziałało, a według niego mały logic gate i prosze Teraz jeszcze zmniejszę do maksymalnie małej wielkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi