szpaq99 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Podrzuciłby mi ktoś jakiś pomysł na gre 2d platformową, Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Biegasz twórcą gier i szukasz pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dobra, czekajcie. Już wiem. Młody chłopiec... ratuje świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Kacz de klałn Kopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zrób platformowy symulator życia w bunkrze z drugiej wojny światowej, oczywiście gracz z początku jest zwykłym szeregowym i musi wykonywać rozkazy, lecz z czasem i z większą liczbą zabitych przeciwników, lub jak jego przełożeni zginą to wtedy może awansować, możesz też dodać różne rozrywki między falami ataków, np. wieszanie żydów i tym podobne ;P Musisz zapewnić jak największy realizm, tak aby gracz też mógł zginąć i to po jednym strzale... Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 zrób kolejnego klona mario :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Haha en_6280, wieszanie żydów w bunkrach, podoba mi się! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi