Egzekutor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam drodzy gmclanowicze ;D Zwracam się do was z gorącą prośbą. Potrzebuje banner'a na moją stronę www. Z racji, iż jestem fatalnym grafikiem, potrzebuje waszej pomocy. Banner powinien być wielkości 450x125 pikseli. W centrum grafiki wyraźny napis: EgzekutorGames. Tło dowolne, byleby nie było za jaskrawe i komponowało się z czarno-szarym tłem strony:) Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 napis ma być ze spacją czy nie ? czyli egames czy, e games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Łącznie: EgzekutorGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ale banner który masz teraz jest fajny, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 @Up Nie jest najgorszy, ale zmieniam adres, a na tym logu jest tnb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio664 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Prosz Bardzo: Jakby si nie podobaÓo to jutro zrobi nastpnŃ tylko napisz w jakim stylu ma byc. Jakbys cos jeszcze chcial to pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Raczej nie o takie mi chodzi. Większy napis i ciemniejsze tło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja coś potem moge wyskrobać, prace dam w edicie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 jak sie spodoba to podesle na PW wersje bez tla i plik .PSD co bys mogl modyfikowac wedle uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Tła nie zrobiłem bo nie umiem ale zrobiłem ci napisy coś sobie wybierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Banner Psichix'a najlepszy, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi