SubHack Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam! Poszukuje Grafika 3D do wykonania animacji/filmiku. czas trwania to nie cała minuta. Cały dokładny opis oczywiście dostarczę. Propozycję cen proszę zgłaszać na PW bądź w tym temacie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zależy czy ma być profesjonalne wykonanie , czy zwyczajnie jak w starszych grach :D a jeśli mogę spytać , po co ci taki filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubHack Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 To ma być takie intro na początek gry. Chodzi mi o to że jakiś tam ludek i coś tam się dzieje. Tyle że w 3D, dasz radę takie coś wykonać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 mógłbym spróbować moich możliwości ale dziś nie mam czasu :( jutro jeżeli coś :) napisz mi info na gg 18044183 :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mi też możesz wysłać o co mniej więcej chodzi w tym filmiku to może coś zrobie ;) Ale też będzie zależało od sumy, czasami robiłem za darmo ale to bylo pare miesięcy temu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi