Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Czy gra Crimecraft jest płatna ? 1.Szukałem dużo na necie i na pewnym forum pisali ,że tylko premium jest płatne. 2.A zaś na innym forum pisali że gra do pewnego momentu jest darmowa. Bardziej swoje pytanie odnosze do punktu nr.2 Czy w grę mogę grać za darmo bez końca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 po przestudiowaniu pierwszej strony z google jaka mi się wyświetliła uważam że: nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Chodzi mi o bardziej wyrafinowaną odpowiedź. Ktoś to grał lub ma znajomego co w to gra lub ma dalekiego krewnego co w to gra kto ma rodzeństwo co w to gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Brat sąsiadki kolegi babci ze strony matki mojego przyjaciela mówi: Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jesteś tego pewien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czego ty się boisz, że się tak upewniasz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Może się boi, że się wciągnie, wbije 100 LVL (czy co tam oznacza potęgę) i będzie musiał sypać groszem :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Na Linuxie nie trzeba sypać groszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie wiem czy się opłaca ściągać jak gra będzie trial czy coś w tym stylu w końcu to około 3 giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 co to jest 3 giga? tyle to ja zjadam na śniadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 To serio musisz być ciężki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wystarczy spojrzeć na TPB z avka i wiadomo o co biega. A ja mam neta 15 mega i 3 giga też zjadam... przez nos. Moim zdaniem powinieneś spróbować tego triala czy coś, bo jak się wciągniesz to nie będzie dla Ciebie miało znaczenia że rok grania będzie Cie kosztować tyle co nowy komputer. Twoja kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 i am vader postaw serwer jakiejś gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ja mam 1mega neta czekam na 10 juz prawie tydzien a mialo byc 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wystarczy spojrzeć na TPB z avka i wiadomo o co biega. A ja mam neta 15 mega i 3 giga też zjadam... przez nos. A ja mam neta 100mb i 3 giga też zjadam... przez dziurke w nosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Daj z siebie wszystko! Też mam 100mb i 3 giga wciągam przez uszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja mam 100mb i 3gb zjada za mnie moja małpa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja mam 3 GB i 100 mb to ja zostawiam jako pestki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Żarty wam się wyostrzyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nie obchodzi mnie przez co wyciągacie ! Ponawiam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Może nie każdy ma super neta i ściągnięcie 3gb to nie godzina tylko kilka dni?? Co kogo obchodzi jaki macie internet? On nie o to pytał... http://en.wikipedia.org/wiki/CrimeCraft CrimeCraft is a free-to-play persistent online shooter game developed by Vogster Entertainment and published at retail by THQ Free-to-play, czyli darmowa ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jak dostaniesz się do sunrise city to trzeba wykupić subskrybcję Free-do-jakiegoś-momentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja mam 3 GB i 100 mb to ja zostawiam jako pestki Wtf? Pozazdrościć neta :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Free-do-jakiegoś-momentu. Dzięki Japan o to mi chodziło nareszcie konkret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 @up http://forum.gtasite.pl/index.php?topic=66626.0 Gdzieś tam niżej o tym napisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 myszna pysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie rob offtopa jestes glupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi