IamTheLaw Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Hostuję serwer na minecrafcie. Serwerek stabilny, nie crashuje się, bez lagów, duże mapki. Do grania jest wymagana tylko java i konto na minecraft.net Oto lista map: Main- Budujesz co chcesz, dowolność całkowita Lava- Taki survival. Budujesz miasto nad lawą, i trzeba uważać by nie spaść. Co jakiś czas poziom lavy może się podnieść. Skydive- Podniebne miasto Fallout- Post nuklearny świat. Czyli powojenne miasto, dużo schronów i walka z zombi. Villages- Wioski w stylu średniowiecza/fantasy, jak i lochy, stare wieże, jaskinie. Spleef- Gra typu "last man standing". Chodzi o to, by podkopywać teren pod przeciwnikiem by spadł. Ten który zostanie ostatni (czyli nie spadł) wygrywa. Boom- Mapa typu grief. Możesz na niej bezkarnie niszczyć, używac rakiet, tnt i bóg wie czego jeszcze. Space- Kosmos. Asteroidy, bazy kosmiczne jak i statki, to właśnie tam znajdziesz. Seawar- Statki, rekiny, otwarte morze... Ahoj kapitanie Serwer stoi cały dzień. Tylko na noc jest wyłączany. LINK: http://www.minecraft.net/play.jsp?server=7...6a0b1f97b661d3a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jezu... kolejny temat o Minecraft ;/ . Jakbyście nie mogli używać jednego tematu do Minecrafta albo tematu o ustawkach w grach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ej czemu jak wchodze na minecraft nie mogę nikogo znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ej czemu jak wchodze na minecraft nie mogę nikogo znaleźć? bo ludzie siedzą na innych mapach użyj /tp (nazwa gracza) lub wpisz /levels pokaze ci sie lista map i wejdz na jakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dobra, albo ja jestem ślepy albo server'a nie ma, wchodzę na link i nic, pokazuje mi się gra single Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Teraz już stoi. Zapomniałem dodać, że serwer najczęściej wstaje od 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Odświerzam, serwer znowu działa. Są mapki takie same jak poprzednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 10 map dla kilku graczy online naraz. Powodzenia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jest dobrze, tyle map wystarczy, nie jest wcale za dużo. I tak gracze zwykle skupiają się na jednej mapie a potem idą na kolejną więc problemów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi