Crackkk-GM Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam, mam problem z instalacją MSVC++ 2010 i 2008. Próbowałem chyba z 20 razy zainstalować, lecz ciągle ten sam błąd: Używam Visty x64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 sciagnij wersje offline do wypalenia (iso) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 W ogóle gry pobiera się z polskiej strony ms to jakieś dziwne są te wersje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dlaczego dziwne? Ja wchodzę na www.microsoft.com i tam w Support, pobieram i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 BO wchodzisz na angielską stronę ms a nie polską. Ja mowie o polskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No tyle to wiem, ale z tego co się orientuję, to jak wchodzę na polską stronę, to samo przekierowuje na angielską (choć może się mylę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ISO pomogło, dzięki. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi