Alternative Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Scrobbler LastFM nie chce mi scrobblować takich utworów jak: Kylie Minogue - All The Lovers czy Savage Garden - Truly Madly Deeply. Tagi mam wpisane, i scrobbler mi pisze np. Kylie Minogue - All The Lovers Nie można scrobblować brak tagów coś tam why? e: jeszcze Johnny Guitar Watson - Gangster Of The Love też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ściągaj muze ze sprawdzonych źródeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Kupuj muze ze sprawdzonych sklepów* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja z wrzuty kupuje i foobarem tagi ustawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Upewnij się czy na pewno masz uzupełnione tagi ARTIST i TITLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi