Darlix Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam, wykona mi ktoś tapetę w o tematyce hip hop, lubie ciemne kolory (wyjątek biały) :) Nie żadne żótle, czerwone, zielone, tylko dużo czarnego, szarego no i na białym tle. Do tego duży napis EL HH fajną czcionką, obrócony o x stopni i gdzieś tam umieścić napis średniej wielkości "Inspiracja 2010". Jeśli się nie da w miarę dokładnie tego odzwiercieflić to może być coś podobnego do opisu, nawet lepiej. Ja niestety nie umiem robić tego typu tapet, nie wychodzi mi. Rozdzielczość tapety 1024x768, dobrej jakości jpg lub zwykłe png. Dzięki, ale chyba każdy z was oleje ten temat. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja zrobie, pod warunkiem że moge korzystać z gotowych bruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Rób jak chcesz :) Żeby tylko fajne było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Hmm... gratuluje bezsensownego posta. cóż... takie coś zrobiłem, ale chyba zrobię jeszcze raz jakieś inne... Chyba że się spodoba :P Darlix, powiedz, czy mam robić jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Moja była ładniejsza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi