Wojo Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Mam pytanie gram w tf2 od jakiegoś czasu i do bardzo długo. Dzisiaj (nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło) jak umarłem dostałem pełno broni chyba z 10 (nie cheatowałem ani nie byłem idlerem) Większość z nich mam. Dodatkowo wczoraj dostałem Alien swarm parasite (Taka czapka za achivementa z innej gry) a teraz znowu !(nie wiem czy tą czapkę można zdobyć tylko raz) Boję się że mogą mnie uznać za oszusta i dostać bana. Czekam na szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Nie bój się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Serio ? Bo się trochę martwię (i to za bardzo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Poszedl raport. Policja jest w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Wszyscy dzisiaj podostawali, podobno (ktoś tak powiedział jak się pytałem, nie wiem na ile to jest prawdziwe) oddali bronie które zniknęły po updacie. Wątpię w to, bo bym zauważył chyba gdyby tyle zniknęło, ale kij tam - nie bój się, nie jesteś sam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Bo czytałem też ,że bronie dostaje się jak gra się dużo. PS.Dzięki Kolo masz piątaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi