Grela Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Więc tak chciałbym zapowiedzieć mój serwer MC 24/h. Udało mi się bowiem za dobrą cenę załatwić miejsce na dedyku(a raczej uruchomienie dostępu do ssh, bo miejsce już tam dawno mam). Serwer nie będzie tak jakby oficjalnym GMClanowskim ale już chciałem ogłosić. Potrzebuje 5 osób, które będą opami, proszę o zgłoszenie się osób które naprawdę mają chęć pomagania innym i nie wygłupiania się. Każdy user GMClanu dostanie buildera na początek. Jeśli zbuduje coś ładnego i pokaże to, to dostanie advbuildera. Będą 3 mapki na początek, main, gdzie będą teleporty do mapek, freebuild gdzie każdy będzie mógł budować oraz pixel - mapka do budowania pixelartów. Serwer będzie być może w następnym miesiącu dostępny. Lub w ciągu 2óch tyg. A i będzie możliwe zrobienie mapek na życzenie usera :). Oczywiście zastrzegam sobie prawo do wyłączenia serwera(gdy już będzie włączony) w razie jakiś powodów konserwacyjnych itp.(lub jeśli nie będzie mnie stać na zapłacenie kolejnego miesiąca używania serwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja mogę być opem, miałem już około 5-krotne doświadczenie w adminowaniu tą zgrają gmclanową ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Bagnowski dedyk :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wow, ta gra mi się spodobała i pogram chętnie na serverze gmclanu :P. Ale mam pytanko, co zrobić żeby wrócić na początek mapy jak się gdzieś utknie? Trzeba stronę zrestartować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 trzeba nacisnąc R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja mogę być. Byłem już kilka razy. Znam prawie wszystkie komendy (o ile nie wszystkie) mc# i mczall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja się zakochałem w tej grze xD EDIT Znacie sposób żeby mi się muzyka nie ścinała? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Nie dawaj opa farkrajowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dlaczego ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 anty znowu trolluje gmclan, nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Bagnowski dedyk :P ? Tak :P skąd wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ja bardzo chętnie mogę być, znam się na mczallu, mcsharp, minercpp, mogę chętnie pomóc, i także hostuję serwa. mogę pomóc z bombami, materiałami, budynkami, whatever. btw. to mczall? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Tak maciej, jeśli chcesz to można było by Twojego serwa upchać tam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 nie lepiej postawic serwer do np. modern warfare czy cos tam nawet sie nie da zabijac nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 1 da sie zabijac. 2 za duzo teletubisiow od 12 lat. od razu zabijanie do głowy ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ty to koleś jesteś niezły. Pompa na maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Więc tak chciałbym zapowiedzieć mój serwer MC 24/h. Udało mi się bowiem za dobrą cenę załatwić miejsce na dedyku(a raczej uruchomienie dostępu do ssh, bo miejsce już tam dawno mam). Moja odpowiedź na to: Nie. Zeżresz mi transfer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Czyli nie będzie serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 W ogóle, zamiast pijawkować na innych może sam sobie kupisz vps'a czy cuś? http://linode.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tu lepiej :P http://statnet.pl/root-vps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Moja odpowiedź na to: Nie. Zeżresz mi transfer. bagno, pierwszy raz po przeczytaniu twojego posta nie czuje wkur**enia na ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 No to FAIL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ile około potrzeba transferu ? Bo jak tak to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi