GMTraker Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Siemka zainstalowałem przedtem gre wymienioną w tytule i mam problem z uruchomieniem, tzn. karta graficzna rozjaśnia obraz do ku***skiej oczojebności i pokazuje biały ekran i komunika program sof2 przestał działać. Pomóżcie, chciałem od jakiegoś czasu zagrać w tą grę a teraz nie mogę. Proszę nie pisać offtopów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 SOF2DH nic mi to nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Soldier of Fortune 2 Double Helix? *sprawdza się w znajomości skrótowców* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 tak o to chodzi Chuckek. Soldier of Fortune 2 Double Helix ok nie ważne, zainstalowałem starsze sterowniki działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi