Paqoo Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Wchodzę na http://192.168.1.1 i nie mogę się zalogować. Zapomniałem hasła. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 @mikan98 hahahahahahahahahahah, no nie mogę, no sory, ale nie mogłem się powstrzymać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Masz jeszcze pudełko z LiveBoxa? Jeśli tak, to jesteś uratowany :) Dzwonisz pod numer podany na pudełku i wyjaśniasz sprawę. Tam już Ci powiedzą, jak zmienić login i hasło. Pozdrawiam. E: Możesz spróbować standardu: Log: admin Pass: admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 lol, próbowałem sobie teraz wejść w konfig rutera i nie działa, zepsuliście mi link! :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi