Assassin Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Exigo xd . X czy Y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 X bo (prawie) zawsze jest większe LoL, czy HoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 HoN bo tak. Kał czy może sałatka po grecku ? prawie to samo więc wybór może być trudny. EDIT załączam fotki żeby było SŁITAŚNIE MOJE LOVELASKIII < 33333 LOVE Ogarnij się. Warn + blok na 3 dni. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 zaraz zamkne temat jak dalej będziecie takie debilne i obrzydliwe rzeczy zapodawać. EDIT: żartowałem, nie zamknę :D będę tylko obdarowywał blokadami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Psys korzysta ze swej wladzy? Pamiętaj yxe, z dużą mocą wiąże się duża opdowiedzialność xd HoN, bo ma lepszego annoucera. Gnysek, czy yxe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 właśnie ta odpowiedzialność mną pokierowała, są zasady moralne których się nie łamie. koniec wyjaśnień i offtopa z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Aż strach mówić PHYZIKS Almora czy Online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Aż strach mówić PHYZIKS nie róbcie ze mnie gestapo :( Almora, bo już jest Online? kisiel czy budyń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Kisiel, bo nie trzeba mleka żeby zrobić WoW czy życie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 życie bo w wowie nie pogram w hona ;) kawa, czy herbata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 herbatka, bo była dobra. komputer czy gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Gra. Karcianka :) IE 1 beta czy safari 0.15 alfa & beta? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 NIE MA TAKIEGO SŁOWA JAK "TEDY" Spoko, ale pisanie klawiaturą ekranową do szału doprowadza :/ ------------- Safari, bo fajny wygląd :P Gmclan czy Gamedev ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 gmclan, bo lepszy (co to gamedev? :D) \ czy / ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 gmclan, bo na nim są odnośniki do gamedeva słuchawki czy mikrofon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Byłem pierwszy! Zmieniaj! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nie, nie zmienię Ej no jak czegoś nie wiecie to nie piszcie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 /,bo /: włosy czy kokosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 już wiem :bye1: :bye1: :bye1: :bye1: :bye1: :bye1: :bye1: :bye1: włosy, bo mam kucyk :) Hiszpania, czy Holandia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Holandia, bo wszystko jest legalne. Światło czy dźwięk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Światło, bo szybsze. Światłowód, czy wifi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 światło,ciemność mnie ogarnia :helpsmilie: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 wifi, bo nie plącze sie pod nogami xD baton czy wafelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Baton z wafelkiem w środku - smaczne :D "Szybka odp." czy "odpowiedz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 szybka odpowiedż, bo jest szybka zęby czy uszy? WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 niech będą uszy. Bez dźwięków byłoby za nudno. :D kura czy jajko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jajko bo jajecznica QWERTY czy AZERTY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 QWERTY! AZERTY Suxx klawiatura czy myszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 myszka bo dobrze mi się kojarzy. tymbark czy caprio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 tymbark bo smaczniejszy :P commodore 64 czy snes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi