zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zrobiłem animację, ale występuje jeden problem: klatki, zamiast znikać, zostają i np. z obracającego się napisu wychodzi kółko. Wiem, że to banalne, ale pomóżcie. Chcę, żeby klatki, po "wykonaniu swojego zadania" znikały. Mam nadzieję, że wystarczająco wytłumaczyłem. E: Zapisuję w gif'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 "kółko" czyli podczas rysowania poprzednie klatki zostają rysowane? prześlij gifa. lub w edytorze gmowym zrób od razu animację. skopiuj każdą klatkę z gifa i wklej do gmowego edytora spritów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zaraz machnę błyskawiczną animację i prześlę (tamte wykasowałem :/) Takie coś się robi :( A... najważniejszym nie wspomniałem: używam GIMP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi