pop44 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mam problem z grą 3D. Nie Umiem zrobić kopania piłki . Czy mógłby ktoś przerobić przykład? Tak aby ludek kopał piłke po jej dotknięciu. Link https://gmclan.org/up4890.html W moim uploadzie jest plik Pandaman to właśnie ten przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Odświeżam temat. Może być też kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 nie zabieraj się za 3d, jak takich rzeczy nie wiesz -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie wszyscy wszystko wiedzom a jak jestes taki madry to przerob przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 gm mi nie działa. robisz maske pandy. piłka: GML (Create) z = 0 GML (Step) if z!=0 then z-=1 GML (Collision with panda) move_bounce_all(true) z+=4 GML (Draw) d3d_draw_ellipsoid( x-16, y-16, z, x+16, y+16, z+32, background_get_texture(pilka),1,1,24) i jej też dodajesz maskę. TERAZ NIE DODAWAJ SIEBIE DO CREDITSÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A moglby to ktos zrobic w przykladzie bo nie wiem do konca jak to zrobic. [wiem ze jestem cienki ale sie dopiero ucze] <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Proszę, tak na przyszłość, nie udzielajcie się w temacie jeśli nie chcecie pomóc. waxx, warn i blok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi