Pepsi Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 czemu jak coś ściagam zapakowane to mam coś takiego: I nie moge rozpakować, co robić? Bardzo DZIĘKUJE za POMOC!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Otwórz za pomocą --> WinRaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie działa Chyba rozwiązane napisze za 30 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 To w taki razie nie jest to plik rar ani żaden inny archiwalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Jest to plik uszkodzony z powodu jego niepełnej zawartości. Prawdopodobnie gdy był pobierany przez internet nie pobrał się cały lub przy przenoszeniu go na inny twardy dysk nie przeniósł się cały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Właśnie się skapłem, bo się do siódemki przyzwycziłem, zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi