TheMarcQ Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 potrzebuje kodu na dodanie znaku do string Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 GML text = 'gfsdgvdf' + chr( 64 ) ? bo nie zrozumiałem o jaki znak chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 taki jaki sobie zażyczę, czyli obojętnie(ale pojedynczy) E:czyli albo cyfra albo litera lub inny ([]\;,./-=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 GML text = 'gsagsdfg' + '?' znak to tez tekst, sprawdz sam takie proste rzeczy na przyszlosc, bo to juz jest podejzenie o lenistwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 nie lenistwo, ale już tak przyzwyczaiłem się że wszystko idzie mi jak po betonie że zawsze podejrzewam trudności... zamykam, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi