Markuz Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 A więc tak, mam sobie program WebServ, i od wczoraj , gdy wyłączyłem kompa i ponownie go włączyłem już nie chciał się uruchomić tzn. uruchamiam go i nic się nie dzieje, żadnej info ni nic, nawet w procesach go nie ma. Więc go zainstalowałem od nowa, znów uruchomiłem ponownie PC i znów nie działa, i tak zrobiłem 3 razy i nie chce działać heh. Gdzie może tkwić problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Gdzieś może. Ale po co się przejmować, jak można zainstalować Wampa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 @up bo on chce konkretny program... 1-wszy pomysł to reinstalacja systemu. 2-gi pomysł deinstaluj program i usuń wszelkie wpisy na jego temat z rejestru i dysku, ponownie uruchom i zainstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi