Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Czy wie ktoś, jaki obiekt może przepuszczać wszystko prócz ognia? Bo chcę zrobić palnik, ale jak na końcu podpale ten gaz co wylatuje to się zapala razem z całą zawartością zbiornika. Chodzi mi o to: OOO --> ---> ---> OOO======|####### OOO --> ---> * O - zbiornik = - gaz | - filtr ognia # - podpalony gaz * - płomień i strzałki wskazujące w którą stronę gaz płynie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ogrzewaj gaz a nie go podpalaj, użyj najlepiej fotonów do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 are you fucking kidding me? czy go podpale czy ogrzeje to i tak się będzie palić, i ogień do zbiornika dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 ale podpalanie ręczne jest nieprofesjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 no to ja wiem, raz go podpale i dalej sam sie bedzie palic tam na koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi