coolwilk Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Na czym mogłbym zrobić gierke a'la runescape?? mysle ze na basic visual basic* ale doradzcie mi prooooooooooooszeeeeee :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Gre możesz zrobić na tym o czym jest ta stronka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Runescape jest zrobione w Javie, acz głowy nie dam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolwilk Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 heh... no ale ja napisalem jak nie game maker no to jakis inny program - edytor jezyków!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nie ma czegoś takiego jak edytor języków ;p . Może być kompilator lub interpreter języka i edytor kodu :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ku*wa, ja bym zablokował temat z miejsca :D Kolego, przeczytaj podstawy jakiegokolwiek języka programowania. W ogóle najpierw zapoznaj się z Wikipedią i dowiedz się, czym jest język programowania, a czym środowisko czy wizard. Potem twórz swoje World of Warcraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi