ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tutaj zamieszczamy tutki jak coś zrobić w Powder Toy pozwoliłem sobie zrobić szablon(raczej przerobić inny): [size=3][b]Tytuł:[/b][/size] nazwa tutka [size=3][b]How:[/b][/size] Jak to wykonać(opcjonalne[jeżeli w "Screens"jest już ilustrowany opis]) [size=3][b]Screens:[/b][/size] ilustracje(opcjonalne[jeżeli jest "How"]) Najlepsze będą dawane tu: Best Turtorials: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Alt, żeś failnął :) The powder toy jest łatwy w obsłudze, jak ktoś nie umie, to może odczytać kogoś zapis. A już na chama może zagrać w powder game lub coś podobnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 chodzi mi oto,że np.jak zrobić mikrofalówkę w Powder toy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 chodzi mi oto,że np.jak zrobić mikrofalówkę w Powder toy Tytuł : Mikrofalówka domowej roboty No więc o to elementy , które powinieneś przygotować : - talerz (OBROTOWY ! ! !) - karton (najlepiej ten pomarańczowy po butach nike) - kabel ( z wtyczką ! !) - grzałka (można wyciągnąć z czajnika) How : W kartoniku wytnij okienko , następnie wsadź do niego talerz obrotowy . Po drugiej stronie naszej mikrofalówki wsadź kabel ( możesz go podłączyć do kontaktu ). Grzałkę przyklej kropelką do ściany kartonika i połącz go z naszym kablem. Kanapki z topionym serem i ketchupem będą pyszne jak nigdy ! Screens : Efekt na prawdę zadowalający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi