DobryZiom Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam. Pisałem sobie prosty dll do minimalizacji okna, ale jakoś mnie poniosło i dodałem trochę więcej funkcji :D Wszystko ogólnie do okna (minimalizacja,maksymalizacja,zmiana rozmiaru,zmiana tytułu okna itp) DOWNLOAD: https://gmclan.org/up6605_4_Funkcje_Okna.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jeśli to ma tylko za zadanie operować na oknach (właśnie minimalizacja etc), no to może być ;P Tylko że to operuje tylko na oknie GMa. Ja piszę właśnie też bibliotekę, tak samo do operacji na oknach, ale chodzi mi bardziej o urozmaicanie ich, niż same akcje na nich. No ale ogólnie dobrze, tylko dodaj (tak jak ja mam) wyłapywanie uchytu innych okien. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 po nazwie procesu? czy normalnie? bo jeśli normalnie to wejdź sobie w skrypty i tam zamiast global.uchwyt wpisz uchwyt okna...chciałem po prostu ułatwić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 No i ułatwiłeś :) Na razie mam tylko po wyłapywaniu tytułu okna, bo po procesie to w sumie nie ma sensu (jak zamknę explorera to wszystko zniknie). Ale planuję to właśnie dodać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ja nie będę go ulepszał :) jeśli ktoś będzie chciał to użyje xtend :D teraz piszę coś innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 do dupy, nie do okien. 1/5, z bugami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 @CTRL: Gdzie Ty tu do diabła w takim czymś bugi widzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi