pacman Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wpadłem na pewien pomysł. Może by zrobić taki program co pomagałby w grze w literaki? Ja oczywiście jestem dopiero początkujący i nie umiałbym nigdy tego zrobić ale może dla kogoś jest to prosta sprawa. Chodzi mi o to, że program ten pokazywałby gdzie można co ułożyć, żeby dostać jak najwięcej pkt. W game makerze takiego czegoś nieda się prawdopodobnie zrobić a jak już się da to na pewno jest to baaardzo trudne do zrobienia. Mam nadzieje, żę jest tu ktoś kto zna się na jakiś językach programowania i by sobie z tym poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 gdybys mial slownik z wyrazami ktore sa dostepne w literakach to mysle ze to jest spokojnie mozliwe do zrobienia, z tym, ze musialbys sam aktualizowac plansze w tym programie tak aby odpowiadala tej z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Gre typu literaki, wlacznie ze slownikiem, komputerowym graczem i gra sieciowa stworzyl kiedys Choosen, ale nie mam tego juz na twardym dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 @Ranma: Ja to mam, jak i wiele innych, starych gier ze starego gmclan ;p . Mam nawet tą pierwszą polską grę w 3D, co autor się zapomniał w readme podpisać, mogę ci podesłać jak chcesz, ale to za tydzień ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi