Moldis Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witajcie drodzy pijacze i tym podobne, moldizord kciał zakomunikować iż otóż wrócił na to zacne forum by dalej tyrać grubą bekę oraz robić bardzo spam. No i wg. to jestem ciekaf czy któś mnie jeszcze tu pamięta... bo tak smutno mi było bez was gdy nie miałem interneta :((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 a idz pan w chuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie będę sam... Edit:Haha to ja Feynorn! Teraz Cię pamiętam! Edit2: W sumie średnio, ale pamiętam :) Edit3: Psychix Ci potwierdzi, że ja Feynorn :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witaj Moldis. Zawieszam twoje konto na miesiąc, więc zapraszam ponownie w sierpniu jak już Ci przejdzie ochota na spamienie i robienie beki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi