Kazik1 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Co tu dużo gadać jeden obiekt wjeżdża pod drugi obiekt czyli mam samochód jade nim i jest Welki Obiekt Lotnisko (w background nie mogłem tego zrobić) Samochód wjeżdża pod lotnisko pokaże screena: Poprawne: Niepoprawne: Jest na to jakaś rada?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 musisz zmienić depth objektów(masz to w okienku objektu, pod nazwą: "Depth:...") im bardziej na minusie tym bardziej widoczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 a jeśli mają te same depth to ten z mniejszym id jest bardziej widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 daj obj_auto depth = -900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nixsior Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A nie wygodniej w obj_lotnisko zmienić depth na 999?? Wtedy każdy obiekt który na nie "wejdzie" będzie nad nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Eh sorry problem rozwiązałem ale miasto nie ładnie wyglądało to ściągnołem wielką fotę mapki 2d z Vice City i tam gdzie powinny być bloki zrobiłem obiekty, depth ustawiłem na 999. Te miasto robię tak żeby z kolegami pograć :]................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi