Kazik1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Więc ściągnołem pewien prykład chatu ale on tylko pokazuje przesyłanie wiadomości a ja chcę tę takie dodatki czyli wyrzucać kolesi z serwera dawać bana przykład: Tworzę serwer ok jest 1 koleś na serwerze wkurzył mnie ok... Wciskam np. F1 i wyskakuje okienko wpisuje w nim nick kolesia i go wyrzuca z serwera. I teleport wciskam F2 i wyskakuje okienko wpisuje w nim nick kolesia i go teleportuje w inne miesjce inny room. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A możesz chociaż powiedzieć, co to za przykład czatu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Nie wiem co to ma do żeczy ale też nie wiem co to za przykład mogę jedynie powiedzieć że: Był w nim Client i Server dodatkowo biblioteka Ether.dll nie pamietam dokładnie z jakiego działu to wziołem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 skrypty,przykłady itp... mój przykład :D zdeka nie mam czasu i ochoty go rozwijać :) od niedzieli mnie nie ma w domu więc... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 No dobra ale chce się tylko zapytać czy jest możliwe coś takiego....... Wystarczy tylko wyrzucanie z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 tak jest mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 tak jest mozliwe Więc jeżeli jest to możliwe pytanie brzmi JAK TO ZROBIĆ??? ;] i tym razem oczekuje odpowiedzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 filtruj wiadomosci i jak przyjdziew wiadomosc kick x to sprawdzaj czy sdany klient ma opa/admina i kickuj lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 filtruj wiadomosci znaczy że mam sprawdzać czy nie przeklina czy coś?? i jak przyjdziew wiadomosc kick x yyyyyyyyyyyy dana wiadomość?? to sprawdzaj czy sdany klient ma opa/admina i kickuj lol opa/admina pierwsze słyszę kickuj co mam go zjeść??????? wyrzuciś jak?? lol LUDZIE PLISS PODAJCIE KODY,PRZYKŁADY tylko na tym mi zależy :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi