Pepsi Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Bardzo potrzebny podpis na baner tylko jest jedno, ale on nie może wyglądać banalnie :) Mam już gotowy baner i próbowałem go podpisać, żeby nie było :P Wy Gimpie tylko robiłem jakieś podświetlenia czy coś takie, ale to jest zbyt banalne :P Baner to: Bardzo dziękuje jak ktoś zrobi dziś: Podpis: Tak gdzieś w tym czarnym miejscu, żeby pisało cabal-online.pl A pod tym: Warto wiedzieć więcej... Edit: Może jeszcze bym dodał coś: Jak już psiałem umiem podpisywać, tylko to nie może być podpis i już, robić w Gimpie jakieś lustra czy coś, ale nic, wy znacie jakieś efekty, więc wybór należy do Was, jak będzie ładniej wyglądać :) Bardzo dziękuje za pomoc i bym prosił, aby ktoś mi to dzisiaj zrobił... Edit2:Jak ktoś się zainteresuje, może napisać posta, że pomoże :), bo wolę wiedzieć, bo na ten baner mam mało czasu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ktoś Ci zrobi zaj%$#bisty podpis, a Ty później podpiszesz się częściowo pod nie swoja pracą. Nie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie rozumiem sensu twojego postu? Edit: jak można, potrzebuje, ale jak nie chce Wam się nie róbcie, zmienić trochę barwę na szarą jakimś filtrem czy czymś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 bo wolę wiedzieć, bo na ten baner mam mało czasu sad.gif Sądząc po tym dopisku chcesz to przeznaczyć na jakiś konkurs. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie nie daje na żaden konkurs... Po prostu potrzebuje baner... Edit: Znalazłem baner ,usunąłem napisy na nim, potrzebuje tylko podpisy :), bo go za chny nie umiem zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ale tak nie wolno :> To kradzież! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja pierdziele ludzie czy wy możecie napisać na temat... proszę tylko o baner i bardzo dziękuje komuś kto mi pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Starałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 No szapq, bardzo bardzo dziękuje, tylko mam małą prośbę tą co na p/w, ale jedyny na gmclanie znalazłeś 15minut... edit: nie multi tylko jestem na laptopie... a na pepsi hasła nie pamiętam... tam tylko jestem zalogowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dziękuwa koleś!!!!!! Po prostu tak coś takiego potrzebowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dziękuwa koleś!!!!!! Po prostu tak coś takiego potrzebowałem :) Polecam FireFoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ej no to jest szczyt przy słowach wymyślonych przez siebie popełnić błąd ortograficzny <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 jak on nie wymyślił słowa dziękówa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dobry Ziom uważaj, bo średnia postów na dzień spaddaaaaa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi