kataner Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak w temacie, chcę zrobić przybliżenie w wersji Lite, kombinowałem coś takiego ale nie działa: Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 bo tu jest tylko kod żeby ten celownik podążał za myszką(czyli ten celownik to kursor tej gry) a więc co tu ma działać :huh: ? Szpan +3 ALT Szpan -1 ALT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jest też view podążający za obiektem sniperscope (View 0) z właściwościami: View in room: W 50 H 26 Port on screen : W 98 H 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 bo tu jest tylko kod żeby ten celownik podążał za myszką(czyli ten celownik to kursor tej gry) a więc co tu ma działać :huh: ? Szpan +3 ALT Jest tam coś też w viewach pokręcone ;) Sprawdź... ja tam i tak nic nie rozumiem :/ Dziwne, że nie działa. Nie mam niestety czasu teraz za bardzo, żeby sprawdzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 https://gmclan.org/up6357_12_7bc85c87b3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś. Nie chodzi o to, żeby przesunięcie obiektu sniperscope zmieniało wyświetlany obszar, tylko o coś takiego: Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 view in room=x port on screen=<przybliżenie>*x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Tak właśnie zrobiłem. Tylko, że nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 to może na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi