Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opłaca się kupić film w HD Czym się różni od innych jak ma 7-6GB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tak. PS: Ile będzie jeszcze twoich tematów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Powninien być ostatni, bo teraz mam czas pytać, wolny wieczór.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 onet.chat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dobra głupio brzmi, było ściągnąć :( Bo chce Alicje tylko czy się opłaca ? Taka szybka odpowiedź z uzasadniniem, bez spamu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 A ile kosztuję?? Hd ma lepszą jakość, ale pytanie ile kosztuję w porównaniu ze zwykłym filmem?? Czy twój sprzęt w pełni obsłuży?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 obsłuży, zmieniłem na ściągnać :P Czy się opłaca ? Bo to 7GB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Alicja to strasznie słaby film, nie opłaca się nawet torrentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Możesz mieć suchy kawałek chleba, albo możesz mieć kawałek chleba posmarowany masłem i posypany solą. Wybór należy do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mi się zwiastun podał, a możne zna ktoś jakiś taki przygodowy film, bo mam ochotę na takie coś :P Nie żaden włdca pierścieni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 HD jest po prostu w wyższej rozdzielczości, przez co masz bardziej szczegółowy obraz. Jak twój monitor nie obsługuje rozdzielczości conajmniej 1280x720, to nawet się nie kłopocz ze ściąganiem czy tam kupowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 LOTR to nie fabularny ? Jeśli ma dobry telewizor/monitor z hd i w ogóle pro, to różnica jest naprawdę duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nie no trochę dziwny temat, ale jak oglądacie to jest strasznie duża różnica? Czy nie warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dopiero co to napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 jak masz monitor typu 19' to nie oplaca sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 jak masz monitor typu 19' to nie oplaca sie Czy ja wiem. Na 17 calach widzę różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi