Exigo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 8600M G, system Vista 32-bitowy. Nie mogę znaleźć, po prostu. Pobrałem oficjalne ze strony Nvidia, po czym okazało się że stery nie pasują - notabene jest to karta graficzna "laptopowa" - może w tym problem? Nawet jeśli, to skąd zdobyć sterowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nigdzie nie będzie lepszych niż te oficjalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Te, które mam teraz zainstalowane mają ok. 2-3 lata. Weź to pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (miało być vista :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Przez Windows Update powinny Ci się zaktualizować sterowniki karty graficznej, jak wejdziesz żeby pokazał aktualizacje pozostałe poza krytycznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ewentualnie można ściągnąć ze strony producenta komputera, przykładowo HP udostępnia takowe (i są w miarę aktualne). Ostatnio znajomemu z pracy właśnie instalowałem nie te od nvidii, bo nie chciały chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi