Cekol Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Czy to jest możliwe(Pewnie w gmie niema żeczy niemożliwych) aby gm odczytywał pliki BSP(plik mapy 3D) Jeśli jest to możliwe to bym prosił Ranmusa albo innych ludzi aby zrobili przykład jak gm odczytuje mape BSP Ja zdaje sobie sprawe że to pewnie Incredible Inpossible i By wam to zajęło qpe czasu ale jak byście to zrobili , odwalilibyście Big dobrej roboty i pomogli społeczeństwu :P . Był by to nowy początek gier fps robionych w gmie :blush: I przy odpowiedziach proszę się nie stresować i nie wyzywać mnie od LOLów i Noooobów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 a od kiedy wszystkie pliki map sa w bsp, bsp to rozszerzenie dotyczace silnika Quake 2, Half Life i Source. Do ich edycji sluzy Valve Hammer Editor, GMem tego nie otworzysz, choc teoretycznie to mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 lol... Na bsp działa duzo gier. CoD, Jedi roznej masci, Battlefieldy , quaki i uuuuuuuu... ja tam tworzyłem własne mapy do Call of Duty i do tego są Radianty :D do Call of Duty był CoD Radiant :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Powiem tak: poszukaj dlla, choć daję 99,999999999999% szans, że nie znajdziesz ;p . Ew. przerób Half-Life SDK tak, żeby otwieranie plików BSP było w DLL i sobie to do GM podepniesz, ale to już trzeba znać C++ na dosyć wysokim poziomie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi