ALT Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mam problem z zainstalowaniem moda PHX 3,nie wiem gdzie te pliki wsadzić,chodzi oczywiście o grę Gmod(na steam),zamieszczam link do tego moda: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 do folderu addons http://www.instructables.com/id/Garrys-mod...d-addons-how-t/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Przecież to proste jest. Wszystkie takie dodatki instalujesz w addonach, chyba że są to mody (Stargate mod etc.) to wklejasz to do innych folderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie koniecznie, wszystko można do addons dawać, chyba że nie działa to kopiuj models do models na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 PHX 3 też do addons,nie wiem czy to mod czy dodatek zaraz sprawdzę czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 PHX 3 to addon -.- Nie umiesz rozróżniać addonów od modów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie działa,włącza się komunikat że gra się włącza,ale się właśnie nie włącza (-_-) edit:a jednak działa,temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi