TheMarcQ Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 1. podczas ładowania systemu po 2 "przejściach " paska ładowania obraz robi się czarny na 2 sekundy, znowu pokazuje się pasek, 1 przejście i się już włącza. 2.Gdy już się włączy nagle pojawia się okno "moje dokumenty", w auto starcie nie ma do niego skrótu, z tego co znalazłem w google nie tylko ja mam ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 start -> programy -> autostart - sprawdź czy nie masz tam odnośnika do moje dokumenty. start -> uruchom -> msconfig - tam też sprawdź w zakładce o autorozruchu programów, czy nie ma czegoś, co mogłoby otwierać moje dokumenty. A do tego jeszcze przeskanuj komputer antywirusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 zrobiłem te 3 czynności już dawno(1h temu) i dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ok, no to masz pierwszy wynik z Googli: http://support.microsoft.com/kb/555294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 dzieki działa :thumbsup: a teraz 2. problem: 1. podczas ładowania systemu po 2 "przejściach " paska ładowania obraz robi się czarny na 2 sekundy, znowu pokazuje się pasek, 1 przejście i się już włącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi