Pepsi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Bardzo potrzebna pomoc! Z mikrofonem! Mam kartę dźwiękową Realtek AC 97 Audio ,Windows XP A ss to: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pomoc pilnie potrzeba od zaraz niestety :( Z góóóóóóóóóórrrrrrry bradzooooooooo dziękuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 W czym mamy ci strasznie pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mikrofon nie działa musze mieć dzisiaj do 20.00 !!!!!!! Strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Sprawdź czy masz podpięty do dobrego gniazda i czy czasem nie masz na mikrofonie jakiegoś przełącznika ON/OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jeśli masz laptopa to masz przełącznik z wbudowanego na gnizdo. a jeśli PC to kup sobie inny mikrofon. U mnie działa 1 / 5 mikro :) sterowniki ściągnij (bo są!) btw. GMCLAN LUB legwan-zielony ONLINE! Będe teraz wbijajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mam tę samą kartę i też nie działał mi mikrofon. Ale nie pomogę ci bo dalej nie potrafię sobie z tym poradzić :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 realteka ma wiekszosc wiec srednia odpowiedz osiemmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi