Vorux Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Potrzebny baner na stronę o wymiarach 760x130. Powinien przedtawiać ręce, pieniądze, zadowolenie, radość, szczęście! A dokładniej to ręce, pieniądze (najlepiej dolary) ,kolor zielony (szalony ,ciemno-jasny). Podpis w dogodnym miejscu dolary.prv.pl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 będzie to serwis w którym bedizesz polecał i zarabiał tak? a ile oferujesz za ową grafikę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Później ci zrobię Gotowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie no? To mi jakoś nie odpowiada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Później ci zrobię Gotowe: It's a joke, right Steve? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie no poproszę, żeby ktoś się przyłożył! Morro porównaj sobie twój i ten: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zrobiłem zgodnie z opisem Powinien przedtawiać ręce, pieniądze, zadowolenie, radość, szczęście! tylko koloru brakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Kolor zielony... Jeju nie udawaj, że nie wiesz o co mi chodzi... Chce po prostu zielony ładny baner z dolarami http://marekkrysa.blox.pl/resource/dolary100.jpg ,może by bez tych rąk ,ale dolary baner zielony z podpisem i ładny pasujący zajmie się tym ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nie no poproszę, żeby ktoś się przyłożył! Morro porównaj sobie twój i ten: To nie ja rysowałem, tylko skrytykowałem pracę woja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Czyli nic z mojego baneru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 raczej nie, lepiej przyznaj się kto ci to kazał zrobić albo zrób sam <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Sam sobie kazałem... e2: Bo się spieszę bo strona nie długo będzie :) Jakiś Ranmus by pomógł :/ Kurde, ale tak nic a nic zamykam... Double, Warn. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi