Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 jutro jest dzień ojca, co im kupicie? bo ja chyba piwo :3 temat jest po to, bo w sumie może ktoś wymyśli coś lepszego ( ale chyba każdy ojciec lubi piwo po pracy? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Mój ojciec też w sumie się skusi na taki prezent, ale jak będzie mi się chciało jutro ruszyć dupsko, to może wykminię coś lepszego niż standardowe bronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 bo ja chyba piwo :3Nie sprzedadzą Ci ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 poproszę mamę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nikas - przypomniałeś mi o tym dniu - podsunąłeś dobry pomysł, ojciec się na pewno ucieszy tak więc.... dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi