Wojo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pobrałem sobie demko gry Tropico 3 aby zobaczyć czy warto ją kupić. Wszystko działa bez zarzutów tylko grafika wygląda tak no i nie wiem w czym tkwi problem mam windowsa viste a gra jak dobrze wiem jest z 2009 a wtedy była już vista. Sprzęt mam dobry jak na tą grę. Wydaje mi się że to wina sterowników ale jakich to już nie wiem. Liczę na szybką pomoc i poleje :) jak ktoś ma. E:zapomniałem dodać że po jakimś czasie gra się wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 1. Zaktualizuj directX 2. Zaktualizuj sterowniki karty graf. 3. Możesz spróbować odpalić przez tryb zgodności z jakimś starszym systemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 3. Możesz spróbować odpalić przez tryb zgodności z jakimś starszym systemem. Ja mam siódemkę i działa bez problemu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Z tym systemem próbowałem dobra zaktualizuje jak nie zadziala to powiem E:jak się aktualizuje directax ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ściągnij nową wersję directa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi