ZyperPL Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam wszystkich serdecznie :) Mam mały problem, potrzebuję potworków do gry Tower Defence, widzianą z BOKU. Jak w grze platformowej :P Rozmiary: 44x44 Niech będzie to glut. Animowany, jak idzie :) Tak, żeby naturalnie to wyglądało :) Jak ładnie wyjdzie to wystarczą nawet 4 klatki Tutaj macie szablon, jakie kolory użyć i rozmiar. Kolory: Biały - oczy Szary (ale ten co jest na szablonie) = cały potwór Czarny = obwód postaci Styl: pixelart, jednak mało szczegółowy :P Oczywiście, jeśli mi się spodoba macie credisty jak nic :) Dziękuję wszystkim i proszę o coś ładnego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jeśli się przyda to proszę bardzo : Trochę improwizowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 skopiuj tylko drugą klatkę i wklej jako czwartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zrobi ktoś jeszcze trochę większy i trochę mniejszy od tego? I jeszcze czwarty taki jak buka z muminków :D Tylko, TAKI SAM STYL :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi