Easeful Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Na początku wyrosły mi takie małe, a teraz tylko pod prawą pachą takie dłuższe czarne, a pod lewą wciąż małe zostały :( Czemu? Za bezczelny trolling dostajesz Pan blokadę na miesiąc. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 może dlatego że włosy bardziej lubia prawą pache... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 10/10 za całokształt trollingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Prawdziwi mężczyźni golą włosy pod pachą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Prawdziwi mężczyźni golą włosy pod pachą. ale plama pod pachą najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 nic tu nie ma w tym poście już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 bo tam włosy są już jakieś włosy twojej matki z pochwy, rzygnąłem btw. golisz tym wąsika? 10/10 XDXDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 włosy twojej matki z pochwy, rzygnąłem btw. golisz tym wąsika? niesmacznie :( MILF POWAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 nie mam wąsów. golę sobie czasami na około hm używam do tego pianki do golenia ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi