Markuz Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, ostatnio chciałem sobie stworzyć obojętnie jaki aplecik JAVY ( w przeglądarce ), wszystko ok, stworzyłem plik main.java , dodałem w nim kod, i na stronce znalazłem że za pomocą cmd da się skomplikować go poleceniem java nazwa_pliku , zrobiłem tak i nic. Tak więc kieruję do was pytanie drodzy "koledzy" , jak stworzyć aplecik w JAVie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jak stworzyć, czy skompilować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 skompilować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zacznij od zainstalowania IDE, tam kompilujesz jednym kliknięciem. Ja mam NetBeans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi