Easeful Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Czy gdybym zrobił stronę FanclubRock'a i zamieszczałbym tam piosenki fajne + bezpośredni download do nich to byłoby to nielegalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Z piosenkami byś miał problem, jeśli nie masz praw autorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 a gdybym podał linka do strony jakiejś popularnej z piosenkami i z downloadem danej muzy, to już bym tak mógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zacznijmy od tego, że Green Day nie jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Japa, każdy lubi to co lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 a ty co słuchasz? jakieś ruskie biesiady i ballady nie wiem czy to taki żart czy naprawdę to lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Możesz dawać linki do Jutubów i Wrzut :) Wtedy legalne Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 a ty co słuchasz? jakieś ruskie biesiady i ballady nie wiem czy to taki żart czy naprawdę to lubisz Możesz dawać linki do Jutubów i Wrzut Wtedy legalne A gdzie coś takiego wyczytałeś? Japanstache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 chyba logiczne że tak można Easeful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Twój logiczny tok myślenia wcale nie jest taki logiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Proponuję dać jeszcze linki do torrentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 tysiące, miliony stron, blogi, serwisy i inne mają w sobie filmiki z youtube i to jest nie legalne? samo youtube udostępnia nawet kod jaki na stronę wkleić, a jaka treść jest filmu to już chyba ich broszka (chodzi mi o film-piosenka, że jeden obrazek i muza leci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 i to jest nie legalne? W dużym skrócie - nie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 tysiące, miliony ludzi, gangi, mafie i inne zabijają ludzi i to jest nie legalne? same sklepy z bronią udostępniają nawet swoje towary, a do czego zostaną użyte to już chyba ich broszka (chodzi mi o pistolety, że jeden magazynek i naboje lecą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 to może youtube zlikwidują niedługo skoro to co mówisz to prawda? bo tam nawet filmy są w partach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie wiem czy wiesz, ale na youtube jest coś takiego jak WMG, które stara się usuwać filmy nadużywające praw wytwórni najlepiej jak potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 WMG to tylko jedna z wielkich wytwórni (Warner Music Group) a nie jakaś wielka organizacja walcząca o prawa autorskie. Nie tylko oni zresztą kasują. Sporo firm kasuje filmy z materiałami należącymi do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 to może internet zlikwidują niedługo skoro to co mówisz to prawda? bo tam nawet filmy są w partach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Taaaaa.....internet wykasują,ale jaja by były :wacko: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 chyba jakie jaja by były, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 skasowanie internetu jest tak samo sęsowne jak zmieszczenie słonia w puszce, trzebaby było skasować wszystkie dyski twarde i spalić każdy kabel łączący dwa komputery ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 bardzo proszę o wyjaśnienie a nie głupie riposty, bo ja pierwsze słyszę że nawet nie mogę linka do filmiku youtube zamieścić na swojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 To dlatego, że w szkole nie ma odpowiedniego wychowania à propos piractwa i praw autorskich :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Olej te zasady, ja trzymam cp w moich dokumentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 można posiadać mp3 i filmy dla użytku domowego/ prywatnego nie do zarobkowego oraz udostępniania w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 tak? ja myślałem że nawet jak mam kilka piosenek pościąganych na kompie i sobie słucham to już bym mógł nie wiadomo ile kary zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi