Phoenix Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witajcie! Mam parę pytań odnoście tegoż silnika MMO. Czy ktoś miał z nim styczność? Jeśli tak, to w jaki sposób edytować .pwx. Proszę o pomoc, dziękuje. Funix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 kiedyś miałem z nim styczność, ale śmiem twierdzić, że dużo lepszy i atrakcyjniejszy jest silnik Eclipse Evolution, który można nabyć na www.freemmorpgmaker.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Easeful a powiedz Ty mi lepiej czy znajdę do tego jakiś map edytor ? (mam na myśli Eclipse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 jest wbudowany. trzeba bodajże F1 nacisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nadal potrzebujemy edytora plików .pwx : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Proszę bardzo: http://tinyurl.com/2akmva5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 A teraz kliknij w swój link i zobacz na co wskazuje (drugi wynik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 błędny kwadrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi