Easeful Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Słuchałem muzy w WMP i ładnie było, aż tu pewnego dnia włączam muze a scrobbler ani drgnie. Zamiast napisu: słuchasz teraz czegoś tam itp. to jest napisane: aby rozpocząć scrobblowanie posłuchaj muzy w WMP, jak ja już słucham. Różne kombinacje próbowałem typu Reinstall, Redownload pluginu, Reconnect itp no ale nic nie skutkuje. Przez to mnie Japanstache nie chce przyjac do znajomych bo mowi ze muzy nie slucham! WATF?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ściągnąłeś patch do odtwarzacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 raczej nie pobierałem niczego. to podaj jeżeliś łaskaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nie dziwota, WMP sra się z lastem. Ściągnij winampa albo innego foobara i wszystko będzie śmigać. Nie zapomnij o ściągnięciu wtyczki do nich (narzędzia -> pobierz wtyczkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 przecież mówiłem że kombinowałem na wszystkie sposoby. foobara też ściągnąłem, ściągnąłem w lastFM plugin do foobara i też nie działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Albo firewall Ci blokuje wtyczkę lastefema, albo podałeś złe dane do konta we wtyczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 wchodzę w WMP Narzędzia --> Dodatki typu plug-in --> A TAM LAST.FM ODZNACZONE! staszek przyjmuj zapro do znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 staszek przyjmuj zapro do znajomych Wyślij mu prezent i super-zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 na LastFM czopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi