PoxiPol Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Elo elo 3-2-0. Zna ktos jakiegos fajnego moda do Fallouta 2? Chodzi mi o poprawki czy cos, ulepszony system walki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość worek piasku Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Restoration Project = content, który został usunięty z finalnej wersji gry + jakieśtamzdupy poprawki. Konkretny mod i jak dla mnie najlepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Fallout Online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 nudepath E:to bardziej do 3 ale może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 MarcQ nie wiesz o co chodzi to nie mów fallout2 jest w 2d a fallout3 w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 fonline jest nawet spoko, grałem kiedyś z morrowindem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 fonline jest nawet spoko, grałem kiedyś z Nikasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi